Secured eMail

E-postkryptering med ett eneste klikk
Secured eMail er en programvare for e-postsikkerhet som gir kraftig punkt-til-punkt kryptering, som er meget brukervennlig. E-post brukes ofte for å sende sensitiv og/eller hemlig information, som f.eks. forretningsinformasjon, juridiske dokument, kundeavtaler m.m. Takket være Secured eMail Reader, så behøver ikke mottagaren å kjøpe en lisens for å lese eller svare kryptert (!)

ppIco_eMail_ss

E-postsikkerhet på en knapp

Drivkraften i Secured eMail som løsning for e-postsikkerhet ligger i brukervennligheten. bare klikk på «Send secured»-knappen og din e-post krypteras samtidig som den sendes til mottageren.

ppIco_SEP

En felles plattform å bygge på

Secured eMail er en løsning for brukervennlig kryptering av e-post og utviklet med Simple Encryption Platform, verdens mest skalebare krypteringsplattform. Således kan du begynne enkelt og sukksesivt bygge på i din egen takt, med både flere brukere og andre sikkerthetsløsninger.

ppIco_eMail_syncWork

Automatisk synkronisering

Secured eMail synkroniserer automatisk dine innstillinger, passord og sikre kanaler med SEP Serveren. Dette gjør det mulig for deg å logge inn på hvilken som helst maskin i nettverket og få innstillinger og krypterte kanaler automatisk tilpasset.

ppIco_eMail_autoBackup

Policy-basert, sentralisert back-up

Secured eMail-klienten, kontrollert gjennom sentraliserte policyregler, kan automatiskt gjøra back-up på alle innstillningar og krypterte kanaler til SEP Servern, og muliggjør således en direkte nullstilling av systemet dersom det skulle behøves.

Integrert med Simple Encryption Platform

Secured eMail kan enkelt administreres takk være den kraftfulle administrationskonsollen. Den gjør det mulig for IT-avdelningen å håndtere licsenser, policies och brukerrettigheter samt til å konfigurere krypterte kommunikationsgrupper genom ‘drag and drop’ kommandoer.

Enkel håndtering med sentralisert administration

Secured eMail systemet som en del av Simple Encryption Platform, administreres sentralt hos IT-avdelingen.

Komplett integration med e-postklienten

Secured eMails klient integreras med e-postklienten og lager en ny knapp for brukeren «Send secured». Vennligst klikk her for å se produktkrav og hvilke e-postklienter vi støtter.

Send til alle

Med hjelp av tekst, grafikk og lenker kan man skape instruksjoner til mottageren. Alt som kreves av mottageren er å lade ned en gratis Reader som gjør det mulig å sende et ubegrenset antall e-post tilbake til avsenderen.

AES-256

Secured eMail er utrustet med den seneste krypteringsteknologien; AES256.

Forsterket policybasert e-postkryptering

Secured eControl kan i kombinasjon med Secured eMail forsterke krypteringen beroende på e-postens innehold og bilag. Secured eControl leveres med policies som er anpasset for de flesta regelverk och bedriftsrutiner. Naturligvis går disse å endre til bedriftens unike behov.

Beskyttet systemtilgang

For bedrifter som behøver et ekstra lag av sikkerhet tilbyr Secured eMail beskyttet systemtilgang til kryptert data.

Fullstendig dataintegritet

Secured eMail beskytter e-post med innehold fra det at den forlater avsenderens maskin, i det lokale nettverket, på Internet og hele veien til mottageren. Secured eMail er en perfekt løsning også for bedrifter som legger ut sin e-posthåndtering ekstern (ASP) da den beskytter information både i og utenfor bedriftens brannvegg.

Brukerlogger

All brukeraktiviteter logges hvilket gir et meget brukbart verktøy for bedrifter som har behov av å kunne søke historiske krypteringsaktiviteter.

Mer informasjon om e-postsikkerhet

Ønsker du mer informasjon om e-postsikkerhet eller snakke med vår salgsavdelning, kontakt oss.